2-стаен – Варна, Младост 1

  • €139,000
Варна, Младост 1
Продава
2-стаен – Варна, Младост 1
Варна, Младост 1
  • €139,000

Описание

Имотен център Варна продава двустаен апартамент с голяма тераса намиращ се в квартал Младост 1 град Варна, в непосредствена близост до Mr. Bricolage и бул. Сливница.

Апартамента се намира в сграда ново строителство с издаден Акт 16 от месец април 2023г., построена от строител с дългогодишен опит.

Апартамента е изцяло западно изложение, разположен на 5 жилищен етаж(последен) и има голяма тераса с площ от 25 м2 с много простор пред себе си и възможност терасата да бъде частично усвоена или превърната в зимна градина. Дневен тракт с площ от 27,5м2, спалня 11м2, коридор с обособено перално и складово помещение – 4м2, баня с тоалет 4м2.

Апартамента е много добре осветен с френски прозорци към терасата и много топъл.

Има прекарана инсталация за топла вода и отопление към ТЕЦ Варна.

Инсталациите за ВиК, ЕЛ и ТВ и интернет са преработени и допълнени така че да гарантират удобство и липса на последващо къртене.

Всеки детайл и материал е прецизно избран така че да се получи добра сплав на качество, дълъг експлоатационен живот, уют и естетика.

За стените в дневната, коридора и банята е използван испански микроцимент на Topkret. Материала е с много предимства пред конвенционалните материали – 100% водоустойчивост, без фуги и прекъсвания което гарантира лесно почистване и поддръжка, голяма устойчивост на надраскване и механични повреди.

Подовото покритие в спалня, коридор и дневен тракт е изпълнено с белгийски ламинат на Quickstep, водо и влагозащитен със специално покритие, висока износоустойчивост и много добър естетичен вид.

Кухнята е висок клас по поръчка, изпълнена от плоскости висококачествен мдф с покритие от 2 ръце боя мат и 2 ръце лак гарантиращи дълъг експлоатационен живот и естетическа издържаност. Кухнята е изцяло оборудвана с най-висок клас уреди на Bosch – хладилник за вграждане, миялна, фурна, плот за вграждане, абсорбатор, немска мивка със смесител и дъска Schock.

Също така в коридора е обособено перално помещение преградено с врати от боядисан мдф и огледало, оборудвано с пералня със сушилня на Whirpool.

Всички уреди са с удължена гаранция.

Интериорните врати са изработени по поръчка с много добро качество. Вратата към дневния тракт е съчетание от ламинирани мдф плоскости и 6 мм закалено стъкло мат по цялата височина на вратата. Вратата от страна на мокрото помещение е с ПВЦ покритие, боядисано в цвят по RAL.

Цена: 135 000 евро

Телефон за връзка: 0877 936 835 – Теодор Тамахкяров.

Детайли

  • ID на оферта: 85972
  • Цена: €139,000
  • Квадратура: 78 m²
  • Спалня: 1
  • Стаи: 2
  • Тип имот: 2-стаен
  • Вид оферта: Продава
  • Обзавеждане: Необзаведен

Подобни имоти

сравни имотите

сравни имоти