Описание

Имоте център Варна представя новострояща се града с атрактивна локация. В сградата са проектирани 68 двустайни и тристайни апартамента, 8 бр. ателиета, 4 бр. тавански помещения, 2 бр. магазини за промишлени стоки в партерно ниво, игрална зала за хазартни игри и заведение тип „бистро“ с голяма „детска зона“ за игра. В имотът и сградата са осигурени 87 бр. паркоместа, като 42 бр са надземни и 45 бр. са подземни. От тях 4 бр. са за хора с неравностойно положение.
Всички външни стоманобетонови конструктивни елементи, както и външни фасадни стени са топлоизолирани с екструдиран полистирен ЕPS с дебелина 8 см.
Плоските покриви и тераси са топлоизолирани с XPS с дебелина от 5 до 10 см.
Ограждащите фасадни стени са от керамични тухли-25 см., вътрешните преграждащи стени са от керамични тухли-12 см, инсталационните пакети са с плочи гипскартон на метална конструкция 5см.
Стени и тавани – Машинноположена гипсова мазилка и шпакловка с положени в ръбовете алуминиеви ъглопротектори.
Под – изравнителна цименто- пясъчна замазка.
Санитарни помещения- циментова замазка с наклон към сифоните.
Дограма – ПВЦ дограма с двоен четири сезонон стъклопакет.
Входна блиндирана врата с 5 – точково заключване.
Балкони, лоджи и тераси – изпълнени с хидроизолация и замазка с наклон. Настилка от мразоустойчив гранитогрес.
ВИК инсталация и канализации – водопровод изпълнен с полипропиленови тръби с PN 16 и PN 20 за студена и топла вода с алуминиева вложка до тапа. Монтирана топлоизолация на всички открити участъци с оглед предотвратяване образуването на конденз. Монтирани водомери. Канализацията ще бъде изпълнена с PVC тръби до тапа.
Електроинсталации – монтирано апартаментно табло, от което се захранват всички линии за осветление и контакти. Таблото е оборудвано със съответните предпазители и дефектозащити. За повече информация, въпроси и цени, моля обадете се на посочения телефонен номер. Радко Радков – 0877935767

Детайли

  • ID на оферта: 74315
  • Цена: €11,111
  • Тип имот: Сгради
  • Вид оферта: Продава

Подобни имоти

сравни имотите

сравни имоти