3-стаен – Варна, Лятно кино Тракия

  • €155,000
Варна, Лятно кино Тракия
Продава
3-стаен – Варна, Лятно кино Тракия
Варна, Лятно кино Тракия
  • €155,000

Описание

Имотен Център Варна Ви представя Многостайното жилище с включени идеални части има площ от 125 кв.м и се състой от 4 основни стаи: дневна/кухня с излаз към остъклена тераса (13 кв.м), спалня (15 кв.м),просторен и изключително светъл хол с тереса (25 кв.м), детска стая с площ 17 кв.м и просторна тераса. Общата площ на трите тераси е 11 кв.м като те не са включени в горе посочената квадратура на помещенията. Жилището разполага с дълъг коридор с блиндирана входна врата и вграден гардероб, баня (с душкабина и пералня) и отделна от нея тоалетна (с мивка), както и с килер ( със сушилня и 2-крилен гардероб).

Жилището се намирана 3-тия етаж на малка 4-етажна кооперация, обитавана от 7 други семейства. Сградата е обрудвана с модерна нова домофонна система. Месечната такса за подръжка + седмично почистване на общите пространства е около 7 лв.

Жилището е луксозно обзаведено с висококачествени мебели изготвени по индивидуална поръчка. Кухнята е обзаведена с модерно кухненско обзавеждане с вградена миялна машина, маса за хранена от естествено дърво със столове, инверторен климатик и подово отопление. Холовото обзавеждане е в стил модерен Честърфийлд – шкафове от дърво серия Уйнстън, разтегаема луксозна мека мебел Queen серия Vogue по индивидуална поръчка, стъклена маса за кафе, маса за хранене от Италия със столове, климатик. Детската (обзаведена за 2 деца – 2 легла, бюра – в цветова комбинация синьо-жълто) и спалнята (спалня, 3-крилен гардероб с плъзгащи се врати и огледало) са напълно обзаведени с висококачествени модерни немски мебели правени по индивидуална поръчка. Подовите настилки в спалнята и в детската са от паркет от естествена дървесина, а в останалите помещения има висококачествен гранитогрес. Спалнята и детската със скосени тавани. Жилището е с алуминиева дограма от Германия като прозорците във всички помещения са обрудвани с модерни щори.

БРОКЕР : Радослав Стефанов – 087 886 3784

Детайли

  • ID на оферта: 68091
  • Цена: €155,000
  • Квадратура: 149 m²
  • Тип имот: 3-стаен
  • Вид оферта: Продава

Подобни имоти

сравни имотите

сравни имоти