Свържете се с нас

Гараж в Център, Варна

Цена:
25,500 €
Вид оферта:
Продава
Местоположение:
Варна, Център
Строителство
Тухла
Квадратура
17 m²
Вид имот
Гараж
Код на офертата

77866

Позвънете сега на:
Сподели чрез:

Описание на имота

Имотен Център Варна продава паркомясто в подземен гараж в нова сграда, в центъра. Паркомястото е с площ от 20 кв.м., с лесен достъп и подход, както и достатъчно място за маневриране. Достъпът до гаража е контролиран, с цел по-голяма сигурност има автоматична гаражна врата. Има място за допълнителни предмети. Агенция Имотен Център Варна предлага извършване на всички необходими юридически проверки на имота, съдействие при нужда от банков кредит на възможно най-преференциални условия, бързо пласиране за дългосрочен наем както и възможност за дизайн, обзавеждане, подобрения и ремонтни дейности. За повече информация се обадете на посоченият телефонен номер.
Брокер:Радослав Стефанов - 0878863784 .

Парко-място в подземен гараж (с общо 5 паркоместа), Местото е крайно с две изграденистени и има възможност за усвояване на допълнителни площи. Лесно може да бъде преустроено на мазе или склад.Удобна рампа.Автоматична врата с дистанционно, вентилация.

searchclosechevron-leftchevron-rightarrow-upeurenvelopephone-handsetmap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram